Pearse Square

The project involved the extension and renovation of a terraced house (a protected structure) in the heart of Dublin city to create a family friendly, warm and bright home. The project incorporates the provision of a small roof terrace as an outdoor garden room directly off the kitchen at upper ground floor level and the creation of a large family/entertainment room at lower ground floor level opening onto a private terraced garden to the rear.  The upper ground and first floors retain and benefit from the beautiful proportions and detailing of the original structure and contrast with a modern open plan layout of the new family room at rear garden terrace level.

pearse-30pearse-01 pearse-14pearse-03 pearse-05pearse-17 pearse-13pearse-25 pearse-24PEARSE-2 PEARSE-3jpg

We deliver buildings that respond to our clients’ vision, culture and values. We provide a tailored service to suit each individual client's needs, focusing on quality design, careful cost control and efficient time management.

Contact Us